Βιογραφικό

faviconΟνομάζομαι Παναγιώτης   Καραγιάννης, γεννήθηκα στα Ιωάννινα και σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς όπου και περάτωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων και στην κατεύθυνση της Διδακτικής της Τεχνολογίας και στην Ηλεκτρονική Μάθηση.

Στη συνέχεια έχοντας έντονο ενδιαφέρον για την εκπαίδευση και την μάθηση συνέχισα την εξειδίκευση στο τομέα των παιδαγωγικών, της ψυχολογίας και πιο συγκεκριμένα της Ηλεκτρονικής Μάθησης του μεταπτυχιακού του τμήματος της Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστήμιου Πειραιώς με κατεύθυνση και πάλι την Ηλεκτρονική Μάθηση.

Από το 2012 ξεκίνησα ήδη να παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα για μαθητές λυκείου και ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία συνεχίζω δυναμικά με νέες συνεργασίες τόσο σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα όσο και σε μεγάλα ιδιωτικά κέντρα εκπαίδευσης όπως το Ι.Ε.Κ. Όμηρος, So easy, Νέο φροντιστήριο κ.α.

Παράλληλα έχοντας πάντα μέσα μου κοινωνική ευαισθησία και επίγνωση της δύσκολη οικονομικής κατάστασης, προσπαθώ να είμαι αρωγός σε άτομα και οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη γι αυτό και ξεκίνησα την συνεργασία μου με το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Ζωγράφου, βοηθώντας πραγματικά και τους οικονομικά ασθενέστερους αφού για μένα η πρόοδος και η ευημερία όλων προέρχεται από την ίδια την εκπαίδευση και την παιδεία.

Πτυχία

Μεταπτυχιακό Διδακτικής της τεχνολογίας και ψηφιακών συστημάτων, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, κατεύθυνση Ηλεκτρονική Μάθηση με Βαθμό 8.56, Παιδαγωγική Επάρκεια, Διπλωματική Εργασία “ Διαδικτυακή πλατφόρμα συνένωσης, διαχείρισης και αξιολόγησης συνεδρίων που πραγματοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο με χρήση κοινωνικής δικτύωσης”.

Πτυχίο ΑΕΙ Ψηφιακών Συστημάτων, κατεύθυνση Ηλεκτρονική Μάθηση με Bαθμό: 7.88, Πανεπιστήμιο Πειραιώς Αττικής, Παιδαγωγική επάρκεια. Πτυχιακή Εργασία: “ Τα κίνητρα σε ένα περιβάλλον επαγγελματικής ανάπτυξης με την υποστήριξη της τεχνολογίας”.

Ξένες Γλώσσες

Αγγλικά και Ιταλικά.

Επιστημονικές Επιτροπές

Τακτικό μέλος από το 2012 στην Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Μέλος IFIP Greek Computer Society. Αρ. Μέλους 5183. Δόκιμο μέλος από το 2011 στην Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση.